free website design templates

egyedi felirat

Dobverőinket egyedi felirattal is megrendelhetik saját célra, évfordulóra, ajándékba, reklám célra. A felirat lehet: zenekarnév, sajátkezű aláírás, egyszerű grafika, logó, cégreklám, vagy ezek kombinációja.

A felirathoz szükséges grafikát kérjük, hogy küldjék el E-mail címünkre (info@drumstick.hu). Fontos, hogy a grafika fekete színű legyen fehér háttérrel, színek, szürke árnyalatok és effektek nélkül. Ha a felirat több elemből áll, akkor az elemeket külön fájlban kérjük, hogy el tudjuk rendezni a rendelkezésre álló helyen. bmp, Corel Draw12, png, vektoros pdf, vagy nagy felbontású jpg formátum megfelelő. A felirat mérete 12cm x 1 cm.  

Aláírás esetén kérjük, hogy folyamatosan, vastagon fogó alkoholos filctollal (1,5-2,5 mm-es hegy) készítsék el az aláírást A/5 méretben, majd fekete-fehérben nem képként, hanem vonalként (Lineart) szkennelve, Bmp formátumban mentve küldjék el E-mail címünkre. Ha egy bizonyos betűtípussal szeretnék a feliratot, kérjük, mellékeljék a betűtípust fájlként. (Windows/Fonts/ttf)  

AZ EGYEDI FELIRATTAL EGYÜTT AZ EREDETI MÁRKAJELKZÉST IS FELTÜNTETJÜK.  

A felirat tervezetét elküldjük ügyfelünknek, jóváhagyás és ellenőrzés céljából. Ha minden rendben, csak utána készítjük el a klisét. Miután a klisé elkészült, annak tartalmát utólag már nem lehet módosítani. Ha valamelyik adat változik, új klisé szükséges. Ha kész grafikát kapunk, azt változtatás nélkül használjuk fel.

AZ EGYEDI FELIRAT SZÍNE NEM VÁLASZTHATÓ, AZ A DOBVERŐ SZÍNÉHEZ IGAZODIK.

Természetesen egyes színekre csak bizonyos színnel lehet nyomtatni. Az egyedi felirathoz szükséges Klisé egyszeri gyártási költsége 2500 Ft.

Ezt az 1. rendeléskor kell csak megfizetni, utánrendeléskor már nincs ez a költség és a nyomtatásért, sem számítunk fel felárat. Egyedi felirattal minimum 10 pár verőt lehet egyszerre megrendelni, Hickoryból 5 pár a minimum. Ezek lehetnek különböző modellek is.

Színes dobverő esetén csak egy szín választható, mert különböző színű dobverőkre más-más színnel kellene nyomtatni, ami nem lehetséges. A 10 pár lehet különböző modell, de egyforma színű kell, hogy legyen. Az egyedi feliratot is egy színnel tudjuk nyomtatni, 10 páron belül nem lehet kérni az eltérő színekkel való nyomtatást.

Rendelés menete

Cím:

H-3525 Miskolc
Bruckner Győző u. 73.

Elérhetőségek

+36 30 5043 919
+36 20 9769 689

E-mail

info@drumstick.hu