create a web page

magunkról

A Csibi dobverőgyártó Céget 1992-ben hoztuk létre. Az első évben 233 pár dobverőt értékesítettünk, ami mára meghaladja a több tízezer párat évente.

Tíz év alatt építettük fel a céget a legmodernebb technikai szintre, ami biztosítani tudja az egyenletes kiváló minőséget. Ennek köszönhetően nemcsak hazánkban, hanem Európa számos országában is ismertek a termékeink. Ausztriába, Németországba, Finnországba, Szlovákiába, Ukrajnába, Svájcba, Hollandiába, Angliába, Romániába is szállítunk dobverőket. Széles palettáról válogathatnak ügyfeleink, 50 különböző modell közül tudnak választani. A kínálat különlegessége, hogy a legtöbb modell 2 vagy 3 hosszméretben is rendelhető ezen kívül 10 féle fejforma és 6 féle vastagsági méret van. Találja meg mindenki a számára legmegfelelőbbet, ehhez minden segítséget megadunk.

  • GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA - Megrendelőink bizalmának köszönhetően a nehéz, sok műveletből álló, kevéssé hatékony technológiánkat 2002-ben felváltotta a legmodernebb, magas precizitású, nagyteljesítményű, teljes automata technológia, melynek jellemzője, hogy az összes művelet egy időben, történik: Gömbölyítés, formakialakítás, csiszolás, végek készre munkálása. A dobverő lakkozásra készen hagyja el a gépet. Azonos technológiával az amerikai pro-mark cég rendelkezik.
  • ALAPANYAG - A Csibi ütők továbbra is válogatott gyertyánfából (Hornbeam) és amerikai Hickory-ból készülnek.                          
  • FELÜLETKEZELÉS - A kész dobverőket vékonyan lakkozzuk. A bevonat kellemes csúszásmentes fogást biztosít, eltömíti a fa pórusait, így megakadályozza az izzadtság beszívódását.
  • GUMIS MARKOLAT - Külön kérésre bármelyik modellt ellátjuk csúszásmentes gumibevonattal. A folyékony gumiba mártott fogórész biztos fogást biztosít, nem növeli a dobverő átmérőjét. A hőre zsugorodó műanyag bevonat 1 mm-el növeli a fogórész átmérőjét.
  • SZÍNES DOBVERŐK - Dobverőinket külön kérésre festjük, 15 féle szín közül lehet választani: Fekete, Fehér, Piros, Almazöld, Narancs, Sárga, Sötétkék, Világoskék, Metál kék, Rózsaszín, Lila, Magenta, UV narancs, UV Zöld, UV Sárga.
  • FELIRATOZÁS - A lakkozást nyomtatás követi. Minden pár ütőt védjeggyel látunk el, de kérésre egyedi feliratokat is készítünk. A nyomtatást szintén a legkorszerűbb, svájci technológiával végezzük. A széria és a lakkozott ütőket fekete lógóval nyomtatjuk, a színes ütőkre a hozzá illő színű felirat kerül. Egyedi feliratokról bővebben az EGYEDI FELIRAT menüpontban.                        
  • CSOMAGOLÁS - Nyomtatás előtt a verőket súly szerint összepárosítjuk és nylonba, vagy kartonba csomagolva kerülnek a vásárlókhoz.
Cím:

H-3525 Miskolc
Bruckner Győző u. 73.

Elérhetőségek

+36 30 5043 919
+36 20 9769 689

E-mail

info@drumstick.hu